2022. 08. 15. Hétfő Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Akik túlélték 02:00

Kék hírek

Mazsi már tudja, mi okozhatta Berki Krisztián halálát

Valószínűleg egy pillanat műve volt az egész.

  • Mazsi már tudja, mi okozhatta Berki Krisztián halálát

Berki Krisztián mindössze 41 esztendős volt, amikor váratlanul elhunyt, két kislányt hagyva maga után. Felesége, a Mazsi azóta már megtudta mi miért történt, azon a végzetes hajnalon. A Blikk úgy értesült, egy dologgal egy ideje már tisztában van: bár nem beszél róla, pontosan tudja, mi okozta a volt Fradi-vezér halálát.

Ezt ugyanis már az úgynevezett halottvizsgálati bizonyítvány is tartalmazza, amelyet hetekkel ezelőtt kiállítottak, és amelynek tartalmát az özvegy már ismeri. Ezt a hatóság akkor állítja ki, amikor a halál okát véglegesítik; óriási erőpróba lehetett Mazsinak végig olvasnia. Ő azonban minderről nem beszélt eddig, de ez érthető is, hiszen élete legnehezebb időszakát éli át. Elveszítette a támaszát, akivel ugyan voltak vitáik, ám mindig visszataláltak egymáshoz, s a tragédiát megelőzően is éppen új lendületet kívántak adni kapcsolatuknak. A fájdalmát lassan próbálja feldolgozni, lányukba, Emmába kapaszkodik, belőle merít energiát, de miatta is kell, hogy erős maradjon.

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!