2022. 08. 15. Hétfő Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:10

Kék hírek

Már magánnyomozóval is beszéltek a Kispestről eltűnt fiú szülei

Minden apró nyomnak igyekeznek utánajárni az aggódó szülők, akik a lakosság segítségét kérik fiúk felkutatásában.

  • Már magánnyomozóval is beszéltek a Kispestről eltűnt fiú szülei

Már másfél hete keresik azt a 23 éves kispesti fiatalt, aki még június 18-án, szombat este tűnt el, nem tért haza. A fiú szülei legutóbb Nagykanizsán keresték gyermeküket, valaki ugyanis az ottani kórház ambulanciáján látta. Később kiderült, hogy mégsem ő volt az. Olyan is akad, aki biztosan állítja, hogy két nappal ezelőtt Csömörön látta, kutyasétáltatás közben. Egyelőre ez a nyom sem vezetett eredményre.

A szülők természetesen a rendőrségen is bejelentették fiúk eltűnését, de magán „szakemberrel” is beszéltek. „Beszéltünk magánnyomozóval. Volt egy hasznos beszélgetésünk vele, de a végén abban maradtunk, hogy olyan kicsi a találati valószínűség, hogy nem szeretné sem magát, sem más magánnyomozót ajánlani” – írta az édesapa.

Péter 23 éves, 180 cm magas, barna szemű, világosbarna hajú, szakállasodó. Pétert hivatalosan a rendőrség is keresi, amíg a körözést vissza nem vonják, az adatlapján láthatod, hogy néz ki a keresett fiú.

Ha valaki látta vagy tudomása van a fiatalember hollétéről, haladéktalanul hívja a rendőrséget!

 

Ripost

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Csillaghullás a medencében

Radar - Csillaghullás a medencében

Augusztus közepén sokan szeretnek hulló csillagokat nézni. Az a mód azonban, ahogy a magukat Pécsi Rozmároknak nevező baráti társaság biztosan nem jutott eszébe senkinek.
Radar - 10 éves az Erzsébet-tábor

Radar - 10 éves az Erzsébet-tábor

10 éves az Erzsébet-tábor. Ebből az alkalomból Novák Katalin, köztársasági elnök is ellátogatott Zánkára, ahol egy időkapszulát helyezett el a gyerekekkel és a szervezőkkel közösen.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!