2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Fel a fejjel

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Kék hírek

Magyar idénymunkás holtestét találták meg Németországban

A Murr folyóban találták meg egy titokzatos magyar férfi hulláját egy német kisvárosban. Állampolgárságáról csak tetoválásai árulkodtak, ám most kiderült, hogy egy tragikus sorsú idénymunkás volt az áldozat.

  • Magyar idénymunkás holtestét találták meg Németországban

Kétségbeesetten hívta a rendőrséget az a mit sem sejtő járókelő, aki egy holttestet fedezett fel a németországi Burgstetten városában. A férfi a Murr folyó mentén sétált a helyi Lauterwiesen utca végén, amikor rábukkant a vízen lebegő testre, természetesen rögtön értesítette is a hatóságokat.

Hamarosan kiderült:

a tragikus sorsú férfi vélhetően magyar származású, ugyanis egyik alkarjára a Jani, míg másikra az Emőke feliratot tetoválták, míg egy harmadik tetoválást a mellkasára varrtak.

Azt is hamar megállapították, hogy a férfi már hetek óta nem élt, azóta a víz alatt lehetett. Mint a napokban kiderült, igazuk volt, a férfit ugyanis nemrégiben azonosították.

Ezek alapján a 41 éves erdélyi férfi szüreti idénymunkásként érkezett Németországba, ahol fel is vette a munkát, azonban nem sokkal később nyoma veszett, senki nem találta.

Az eset azonban kísértetiesen egybeesik egy érmihályfalvi férfi, a 41 éves B. János eltűnésével, amiről az Erdon.ro írt: János ugyanis április 23-án távozott otthonról, szeretteitől azzal búcsúzott: Németországba megy idénymunkára. Pár napig még elérték a férfit telefonon, azonban utoljára április 26-án beszéltek vele, ezután, mintha a Föld nyelte volna el. Eltűnését azonnal jelezték a román és a német zsaruknak is, azzal az instrukcióval: a férfi két alkarján két név tetoválás található, míg egy harmadik a mellkasán. Egyelőre nem tudni, hogy az eltűnt János egyenlő-e a Murr-ban talált holttesttel, ha ez így van, a rokonokat vélhetően már értesítették a történtekről. A rendőrség ugyan még jelenleg is kutatja a halál pontos körülményeit, de előzetes vizsgálatok alapján a gyilkosság lehetőségét már kizárták, így vagy öngyilkosságról, vagy pedig tragikus balesetről lehet szó. Információk szerint a férfi testét egyelőre még nem szállították haza.

 

Mai napig keresik Diána gyilkosát

2020. december 14-én bukkantak rá egy ismeretlen, félig lemeztelenített nő holttestére a németországi Kaiserslautern utcáin, egy kuka mellett. Azt ugyan hamar kiderítették a rendőrök, hogy az asszonyt meggyilkolták, hetekig azonban fogalmuk sem volt arról, hogy ki lehet a rejtélyes áldozat. Mint arról a Bors is írt, januárban derítették ki, hogy nem más, mint a magyar, ápolónőként dolgozó B. Diánáról van szó, akit már jó ideje eltűntként kerestek. Gyilkosát a mai napig keresik.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tragédia Mórahalomnál + videó

Tragédia Mórahalomnál + videó

Halálos baleset történt szombaton Mórahalom és Ásotthalom között, az 5514-es út 5-ös kilométerszelvényénél - közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!