2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 19:10

Kék hírek

Magyar bulizókat raboltak ki Kijevben

Egy bulis hétvége reményében utazott az ukrán fővárosba múlt pénteken három jó barát, azonban mindannyiukat kirabolták, egyiküket el is kábították - írja a Blikk.

  • Magyar bulizókat raboltak ki Kijevben

A magyar fiatalok egyike már többször is járt Kijevben, de korábban nem adódott semmiféle probléma. Krisztián az egyik pillanatban még a barátaival mulatott, ám az utolsó italt elfogyasztása után elsötétült körülötte a világ.

Az utolsó italomba belekeverhettek valamit, ami teljesen kiütött. Hajnali négy körül távoztunk, én pedig a társaimat jó harminc méterrel megelőzve átmentem a kereszteződés túloldalára. Egy fehér autó oldalát támasztotta ott egy alak. A következő emlékfoszlányom, hogy a kocsi hátsó ülésén fekszem, egy őszes hajú, cigarettázó alak vezette az autót. Aztán megint elsötétült a világ, alighanem egyszerűen kidobhattak a kocsiból, reggel kilenckor tértem magamhoz egy kietlen buszmegállóban. Az értékeimet, a tárcámat és a telefonomat persze nem találtam

– emlékezett vissza a Blikknek at örténtekre Krisztián.

A térdén és az arcán is megsérült fiatalember azt sem tudta, hol van, végül nagy nehézségek árán sikerült elfuvaroztatnia magát a szállásukra. Ekkor derült ki számára, hogy a bankkártyájáról tizennégy alkalommal vettek ki összesen

CSAKNEM 700 EZER FORINTOT KÜLÖNBÖZŐ ATM-EKBŐL.

Amikor a szórakozóhelyre bementek, a belépőket ő fizette, szerinte ekkor figyelhették ki a pin kódját.

"A barátaimtól megtudtam, hogy őket is kiraboltak az éjszaka. Egyiküket még az utcán, amikor engem elrabolhattak, a másikukat pedig akkor fosztották ki, ahogy a lakásunkhoz visszaért, miután elveszítettük egymást"

– mondta a lapnak a 33 éves férfi.

A fiatalok elmentek a rendőrségre, ahol egy tolmács segítségével elmesélték a történteket és feljelentést tettek. A konzuli szolgálat segítségével jutottak végül haza Magyarországra hétfőn repülővel. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Halálos lakástűz volt Apcon

Halálos lakástűz volt Apcon

Lakástűzben meghalt egy ember advent első vasárnapján a Heves vármegyei Apcon - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!