2022. 08. 20. Szombat István napja
Jelenleg a TV-ben:

1920 - Az új Közép-Európa

Következik:

Vezércikk 03:00

Kék hírek

Lezárt ügyek: A rendőrök visszaadták a füleseket

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

  • Lezárt ügyek: A rendőrök visszaadták a füleseket

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 34 éves debereceni nő, egy 32 éves hajdúszoboszlói, és egy 31 éves debreceni férfival szemben. A gyanúsítottak 2021. július 7-én 16 óra előtt egy miskolci bevásárló központból, két alkalommal, közel háromszázezer forint értékű - összesen 8 darab - fülhallgatót tulajdonítottak el. Az esetek során egyikük a próbafülkében az áruvédelmi-eszközöket megrongálta, és eltávolította a termékekről, majd később a társaik a fülhallgatót magukhoz véve fizetés nélkül távoztak az áruházból.

A járőrök az utolsó lopás után az egyik férfit a bevásárlóközpontban, a másik kettőt pedig a helyszín közelében elfogták, akiket előállításukat követően gyanúsítottként hallgattak ki, és a fejhallgatókat is lefoglalták tőlük.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 

 

Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!