2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Kék hírek

Lezárt ügy: Ittasan ült a volán mögé

A soproni rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

  • Lezárt ügy: Ittasan ült a volán mögé

A Soproni Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 38 éves györgytarlói lakos ellen. A férfi 2021. december 8-án 2 óra 9 perckor személygépkocsival közlekedett Sopronban a Csengery utcában, amikor a járőrök közúti ellenőrzés során igazoltatták. Az egyenruhások a helyszínen a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket jelzett, ezért őt további mintavételre előállították, valamint vezetői engedélyét elvették. A rendőrök a férfit 2021. december 14-én gyanúsítottként kihallgatták, aki a vallomásában elismerte, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Soproni Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldte meg a Soproni Járási Ügyészségnek.   

 

 Police.hu

kép: Police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!