2021. 12. 02. Csütörtök Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Kék hírek

Lezárt ügy

A rendőrök befejezték az eljárást azzal a négy szlovák férfival szemben, akik egy komáromi cég területéről kábeleket próbáltak meg ellopni.

A rendőrségre 2021. január 6-án délután érkezett a bejelentés arról, hogy egy komáromi cég építési területén négy férfit lopáson értek tetten. A kiérkező járőröknek a gyár képviselői elmondták, hogy a személyek körülbelül 70 méter hosszú kábel darabokat vittek ki a telepről, és azokat egy autóba pakolták, amikor felfigyeltek rájuk. Az egyenruhások a járműben megtalálták a kábeleket, amelyek értéke több, mint 1.600.000 forint volt. A 25, 26, 29 és 37 éves szlovák állampolgárokat az egyenruhások előállították a Komáromi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.  

A rendőrség az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Komáromi Járási Ügyészségnek.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!