2021. 12. 02. Csütörtök Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Kék hírek

Lezárt akták: Megfékezett indulatok

A salgótarjáni rendőrök a két férfi ellen folytatott eljárás vizsgálati szakaszát befejezték.

Hangos szóváltás alakult ki 2021. szeptember 6-án a délutáni órákban Salgótarján belterületén K. József 40 éves és N. István 35 éves helyi lakosok között. A két férfi ezután az utcán egymással dulakodott. A 40 éves férfi földre rántotta haragosát és többször megütötte, majd az ingatlanából egy késszerű tárggyal tért vissza N. Istvánhoz, és azzal megfenyegette.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai K. József ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, könnyű testi sértés és többrendbeli zaklatás vétség, míg N. István ellen garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárás vizsgálati szakaszában a szükséges nyomozási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait az illetékes ügyészségnek megküldték.

Police.hu

kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!