2021. 09. 19. Vasárnap Vilhelmina napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hírek 11:00

Kék hírek

Lezárt akta: vitte még a porcelánt is

A háromrendbeli lopással gyanúsítható helyi lakos ügyében a jánoshalmi rendőrök befejezték a nyomozást.

A Jánoshalmi Rendőrőrs munkatársai 2021. június 2-án lopás elkövetésének gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vettek egy 25 éves helybélit.

A férfi a gyanú szerint áprilisban és májusban három vagyon elleni bűncselekményt követett el. Minden alkalommal ingatlanokba tört be, kisebb-nagyobb rongálási kárt okozva a sértetteknek. Az egyik portáról csupán egy kerékpárt tulajdonított el a tolvaj, egy másik helyről azonban nem csak a biciklit vitt el, hanem értékes porcelán tárgyakat is elemelt.

Egy harmadik házból aggregátort, segédmotoros kerékpárt, olajradiátort, akkumulátorokat, hangfalat és még egy kipufogórendszert is meglovasított.

A nyomozók a zsákmány egy részét a gyanúsítottnál tartott kutatás során megtalálták, így azokat a sértettek visszakapták. A jelenleg is letartóztatásban lévő fiatal a lopásokat kihallgatása során elismerte. Ügyében a jánoshalmi rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségre.

Police.hu

Kép:  Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

„Fogva tartanak és le fogják vágni az ujjaim!”

Az unokázós csalók ezzel csaltak ki pénzt és ékszereket egy idős asszonytól – most a budapesti rendőrök kezdeményezték letartóztatásukat. 2021. szeptember 19.

Két társaság verekedett össze Tiszaújvárosban

Az összetűzés során több személynek szúrt sérülései keletkeztek, az egyik férfi a késelésbe belehalt. 2021. szeptember 18.

Életet mentettek a Móri Rendőrkapitányság munkatársai

Kevesebb mint fél óra alatt megtalálták a zavart férfit. 2021. szeptember 17.

Legfrisebb híreink

246 határsértőt tartóztattak fel szombaton

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2021. szeptember 18-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 246 határsértőt tartóztattak fel és 128 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Műsorok

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.

Publi Cafe - ajánló

A hétköznaponként jelentkező Publi Cafe politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. 20 óra 5 perctől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!