2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Kék hírek

Lezárt akta: vitte még a porcelánt is

A háromrendbeli lopással gyanúsítható helyi lakos ügyében a jánoshalmi rendőrök befejezték a nyomozást.

  • Lezárt akta: vitte még a porcelánt is

A Jánoshalmi Rendőrőrs munkatársai 2021. június 2-án lopás elkövetésének gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vettek egy 25 éves helybélit.

A férfi a gyanú szerint áprilisban és májusban három vagyon elleni bűncselekményt követett el. Minden alkalommal ingatlanokba tört be, kisebb-nagyobb rongálási kárt okozva a sértetteknek. Az egyik portáról csupán egy kerékpárt tulajdonított el a tolvaj, egy másik helyről azonban nem csak a biciklit vitt el, hanem értékes porcelán tárgyakat is elemelt.

Egy harmadik házból aggregátort, segédmotoros kerékpárt, olajradiátort, akkumulátorokat, hangfalat és még egy kipufogórendszert is meglovasított.

A nyomozók a zsákmány egy részét a gyanúsítottnál tartott kutatás során megtalálták, így azokat a sértettek visszakapták. A jelenleg is letartóztatásban lévő fiatal a lopásokat kihallgatása során elismerte. Ügyében a jánoshalmi rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségre.

Police.hu

Kép:  Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!