2022. 05. 17. Kedd Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Kék hírek

Lezárt akta: sorozatbetörésért kell felelnie

A szegedi rendőrök befejezték a nyomozást azzal a 32 éves férfival szemben, aki a gyanú szerint betört több helyi ingatlanba.

A megalapozott gyanú szerint a helybeli férfi 2020. június és 2021. február között két lakásba és egy telephelyre ment be vagy kísérelt meg bemenni ahonnan, elsősorban készpénzt és kéziszerszámokat tulajdonított el, mintegy kétmillió forint értékben.

A több hónapig tartó adatgyűjtések eredményeként került látókörbe a feltételezett elkövető, akit az egyenruhások elfogtak, gyanúsítottként kihallgattak és őrizetbe vettek. A férfit a Szegedi Járásbíróság letartóztatta.

Az eljárás során a rendőrök lefoglaltak a gyanúsítottól több olyan tárgyat, amelyeket a betörésekhez használt, így többek között feszítővasat, kesztyűket és egy személygépkocsit.            

A nyomozás iratait a Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály munkatársai megküldték vádemelési javaslattal az ügyészség részére.

Police.h

kép:Police,hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!