2022. 05. 17. Kedd Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:00

Kék hírek

Lezárt akta: ittasan vezetett, a rendőrök elfogták

A soproni rendőrök befejezték az 55 éves harkai férfivel szemben indított büntetőeljárás vizsgálatát.

Sopronban, a Flandorfer Ignác utcában 2021. december 19-én 3 óra 55 perckor közlekedett személygépkocsijával egy harkai lakos, akit a rendőrök közlekedésrendészeti ellenőrzés céljából megállítottak. Az egyenruhások a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív eredményt mutatott, ezért őt a helyi rendőrkapitányságra előállították, és ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gépjármű vezetője a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a soproni rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldték meg a Soproni Járási Ügyészség részére.  

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti!

„… hogy mindenki hazaérjen!”

 

 

 

Police.hu

kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Mozaik - Sólyomének

Bemutató előtt a Sólyomének című táncelőadás Mihályi Gábor kiváló magyar koreográfus és rendező , a Magyar Állami Népi Együttes vezetőjének rendezésében.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

Egy őrizetben, társát keresik

A ceglédi nyomozók fél nap alatt elfogtak egy rablót, Danyi Roland ellen elfogatóparancsot adtak ki. Segítsen kézre keríteni!
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!