2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Kék hírek

Lezárt akta: Betondarabbal dobálózott

Közlekedés biztonsága elleni bűntett és rongálás miatt folytattak eljárást a kiskunhalasi rendőrök.

  • Lezárt akta: Betondarabbal dobálózott

Egy ismerőse hívta fel a figyelmét a kiskunhalasi férfinak arra, hogy testvérét valószínűleg bántalmazza élettársa. A rokonnak több se kellett: a hír hallatán azonnal nővére segítségére sietett, és magával vitte édesapjukat is. Az asszony párja nem nézte jó szemmel a hívatlan vendégeket, és szóváltás alakult ki a felek között. A vita lökdösődéssé mérgesedett, végül a házigazda fogott egy lapátnyelet, amivel sógora felé suhintott. A férfi védekezésképpen maga elé tartotta kezét, így az sérült meg az ütés következtében. A nő ekkor elszaladt a házból, és a család többi tagja is autóba pattant, hogy távozzon az agresszív férfitól. A bántalmazó dühében az autó után dobott egy betondarabot, ami az ablakot betörve a hátsó ülésen landolt.

A kiskunhalasi rendőrök rongálás és közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a férfival szemben. A 39 éves helybélit gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi beismerte bűnösségét a rendőröknek. Az ügy vizsgálatát a napokban befejezték, és az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg illetékes ügyészségnek.

police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!