2022. 01. 24. Hétfő Timót napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 04:00

Kék hírek

Letöltendőt kapott az autó kerekeket kiszurkáló férfi

Letöltendő szabadságvesztésre ítélte a Sárvári Járásbíróság garázdaság, nyolcrendbeli kisebb kárt okozó rongálás és lopás miatt azt a férfit, aki 24 kocsinak szúrta ki a kerekét. A férfi 1 év 2 hónap fogházat kapott, és kötelezték az általa okozott kár, valamint a több mint 130 ezres bűnügyi költség megfizetésére is – szúrta ki a 24.hu.

A férfi tavaly március 18-án a hajnalban összesen 24 darab személygépkocsi gumiabroncsát szúrta ki egy konyhakéssel, s ezzel összesen 936 ezer 500 forintos kárt okozott a sértetteknek.

Emellett ellopott két láncfűrészt és egy PB gázpalackot is. A lopással okozott 54 ezres kár megtérült, mivel a nyomozó hatóság a lopott tárgyakat lefoglalta és visszaadta a gazdájának.

Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, míg az elkövető és védője felfüggesztett szabadságvesztés kiszabásáért fellebbezett.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Célpont: Van-e visszaút

Célpont, a HírTV oknyomozó riportműsora ezúttal a mindennapjaink részévé vált LMBTQ propagandát vette górcső alá.

Hiányozni fog…

Ez most valóban poszttrauma – már ami a szerző érzéseit, fájdalmát illeti.

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!