2022. 09. 27. Kedd Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Bűnösök kora 02:00

Kék hírek

Lelökte a lépcsőn az édesanyját az ittas vádlott

A Nagyatádi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal a 28 éves csurgói férfival szemben, aki egy vita hevében súlyos sérülést okozva bántalmazta édesanyját.

  • Lelökte a lépcsőn az édesanyját az ittas vádlott

A vádlott 46 éves édesanyjával és kiskorú testvérével élt együtt egy csurgói házban, azonban édesanyjával hosszabb ideje megromlott a kapcsolata, és közöttük egyre gyakrabban fordultak elő veszekedések.

A férfi 2020 júliusában ittas állapotban ismét összeszólalkozott a sértettel, majd egy közeli szórakozóhelyre ment, ahol tovább folytatta az italozást. A vádlott a szórakozóhelyről hazaérve egyre indulatosabb lett édesanyjával, majd a neki háttal álló sértettet elkezdte a bejárati ajtó felé taszigálni. A vádlott az ajtóhoz érve hátulról egy nagyot lökött az édesanyján, aki ennek következtében legurult a lépcsőn úgy, hogy az esést a jobb kezével igyekezett tompítani.

A férfi azonban még ekkor sem hagyott fel az asszony bántalmazásával, akinek a fejét a házfalhoz verte, illetve ököllel is arcon ütötte, majd távozott otthonról. A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket, így többek között a jobb csuklójának törését szenvedte el.

Az ügyészség a Nagyatádi Járásbírósághoz benyújtott vádiratában a büntetlen előéletű férfival szemben felfüggesztett börtön fokozatú szabadságvesztés kiszabására tett indítványt.

 

Somogy Megyei Főügyészség

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!