2022. 01. 21. Péntek Ágnes napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hírek 10:00

Kék hírek

Lekéste a buszt, ezért kölcsön vett egy autót

A 24 éves férfi elkötött egy személyautót, majd balesetet szenvedett vele. A berettyóújfalui rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

A rendőrségre 2021. december 4-én 21 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Berettyóújfaluban valaki nekihajtott egy villanyoszlopnak. Az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek, azonban már csak a sofőr hűlt helyét találták az autóban. Sokat nem kellett keresni a fiatal férfit, egy utcára sétált a balesettől, amikor a rendőrök megállították és igazoltatni kezdték.

Hamar egyértelművé vált, hogy miért érezte szükségét annak, hogy hátrahagyja az összetört gépkocsit. Soha nem rendelkezett jogosítvánnyal, ivott mielőtt a volán mögé ült, és ha ez nem lett volna elég, a Ladát a baleset előtt kötötte el egy ingatlan kapubejárójából.

Mint kiderült, a 24 éves férfi lekéste a hencidai buszt, majd úgy döntött, hogy gyalog indul haza. Útközben egy ingatlan előtt parkoló autóra lett figyelmes, ami nyitva volt, és az indítókulcsot is megtalálta benne. Rövid hezitálást követően beindította és elindult vele, azonban messzire nem jutott, nekihajtott egy villanyoszlopnak.

A járőrök előállították hencidai lakost a rendőrkapitányságra, ahol jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt pedig őrizetbe vették.

 Polioce.hu

kép: Police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezet a Fidesz a biztos szavazók között

Négy százalékpontra nőtt a Fidesz–KDNP előnye a választáson legaktívabb, biztos szavazók közt – derül ki az IDEA Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásából.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!