2022. 01. 21. Péntek Ágnes napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 07:50

Kék hírek

Lefolyóba öntötték a fehér port, amikor lebuktak + Fotó

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség bűnszövetségben elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt vádat emelt egy kiskunhalasi család négy tagjával szemben, akik azzal egészítették ki bevételi forrásukat, hogy „kristály fantázia” nevű új pszichoaktív anyagot vásároltak fel, majd kiporciózták és a lakásukon rendszeres fogyasztóik részére haszonnal értékesítették. Amikor lebuktak, a por egy részét a lefolyóba öntötték.

A vádirat szerint az ügy négy vádlottja – egy kiskunhalasi család tagjai – 2019 őszétől 2020 márciusában történt elfogásukig azzal egészítették ki bevételi forrásukat, hogy „kristály fantázia” nevű dizájner drogot vásároltak, amit 0,2 grammnyi adagokba kimérve a fogyasztók részére 1.000,- Ft/adag vételáron kínáltak. A családi házhoz érkező vevők becsengettek, majd a kerítésen át vették át az alufóliába csomagolt árut és adták be a vételárat.

 

 

 

A kiskunhalasi rendőrök a háztól távozó fogyasztókkal szemben intézkedtek és tőlük etil-hexedron tartalmú porokat foglaltak le.

 

Amikor a rendőrök kutatás céljából megjelentek az ingatlannál, a családfő bemenekült a házba, az ajtót felszólításra sem nyitotta kis és azt mindaddig zárva tartotta, míg a házban tartózkodó vádlottak egyike a port a fürdőszobai lefolyóba kiöntötte. A nyomozók a házban szétszóródva fehér port, azzal szennyezett kést, digitális mérleget, alufólia darabokat, több mint 1,6 millió forint készpénzt, valamint a lefolyórendszer tisztítónyílásában neveket, összegeket tartalmazó feljegyzéseket találtak és foglaltak le.

 

A helyszíneléskor készült fotók az ügyészség honlapján (www.ugyeszseg.hu) hamarosan elérhetők.

 

Az ügyészség a négy családtagot bűnszövetségben elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettével vádolja. Bűnöségükről a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!