2021. 10. 25. Hétfő Blanka, Bianka napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hírek 10:00

Kék hírek

Léccel szúrta szájon az ismerősét

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy férfi ellen, aki 2020 szeptemberében Kiskunhalason az egyik ismerősét egy régi konfliktus miatt bántalmazta, fenyegette, majd egy léccel szájon szúrta.

A vádirat szerint a többszörösen büntetett előéletű férfi 2020. szeptember 9-én egy kiskunhalasi csárdából jött kifelé, amikor egy régi konfliktus miatt összeszólalkozott az egyik ismerősével. A vita hevében a vádlott a férfire támadt és dulakodni kezdtek. A dulakodásban a sértett válla úgy kificamodott, hogy 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. 

Ezután a sértett távozott a helyszínről, de a vádlott felkapott egy kétméteres lécet és utánament. Öléssel fenyegette az ismerősét, majd miután utolérte, a léccel a sértett felé szúrt. A szúrás az ismerős száját találta el, ami ettől erősen vérezni kezdett. A sértett a támadója elől egy közeli boltba menekült, ahol segítséget kért. A sértettnek a szúrás miatt 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülése keletkezett. 

A más ügyben letartóztatásban lévő vádlottat a járási ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettén kívül súlyos testi sértés bűntettével is vádolja. Az ügyész végrehajtandó börtön, valamint közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta a vádlottal szemben.

A vádlott a bűncselekményeket három felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt követte el, ezért az ügyész indítványozta ezek végrehajtásának elrendelését is. A vádlott bűnösségéről a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

 HírTV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Üdítőért ment, mobiltelefonnal távozott

Egy dejtári italozó teraszán felejtett mobiltelefont lopott el az a 32 éves nő, akit a balassagyarmati rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki. 2021. október 25.

Prostitúcióra kényszerítette és a barátaival megerőszakolta a 13 éves lányt

Vádemelés egy 17 éves fiatalkorú fiú és egy 22 éves férfi ellen szexuális erőszak bűntette és emberkereskedelem bűntette miatt. 2021. október 25.

A rendőrök egy óra alatt elfogták

Több százezer forint értékben lopott el karórákat egy pásztói ékszerüzlet kirakatából egy 30 éves férfi. 2021. október 23.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!