2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 05:30

Kék hírek

Látta a balesetet?

Azok jelentkezését várjuk, akik látták a Fülöp és Penészlek között történt balesetet, és körülményeiről érdemleges információval rendelkeznek.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 15000/460/2021. bűnügyi számon folytat büntetőeljárást halált okozó közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

2021. október 29-én 21 órakor egy lassú jármű és a hozzá kapcsolt pótkocsiból álló járműszerelvény közlekedett a 4906. számú út 25. kilométer szelvényében Penészlek község felől Fülöp község irányába, amikor a mögötte, és vele azonos irányba közlekedő Peugeot típusú tehergépkocsi a pótkocsi hátsó részének ütközött. A baleset következtében a tehergépkocsi vezetője nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett, míg utasa kórházba szállítása után életét vesztette.

A rendelkezésre álló adatok szerint közvetlenül a baleset bekövetkezése előtt Fülöp község felől Penészlek község irányába több személygépkocsi is közlekedett. A járművek vezetői és utasai érdemleges információkkal szolgálhatnak a baleset körülményeinek tisztázása érdekében, ezért várjuk jelentkezésüket.

Jelentkezni lehet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

Police.hu

kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bennmaradt az élvonalban a Hertha BSC

A Hertha BSC bennmaradt a német labdarúgó-élvonalban, mivel idegenben 2-0-ra legyőzte a Hamburg csapatát az osztályozó hétfő esti visszavágóján.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!