2021. 10. 18. Hétfő Lukács napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Hosszabbítás 22:50

Kék hírek

Külföldre menekülhetett a gyilkossággal gyanúsított gyógyszerész

A rendőrség nemzetközi elfogatóparancsot adott ki a szegedi kettős gyilkossággal gyanúsított 28 éves gyógyszerész, Vitális Dániel Attila ellen.

A férfi egy belvárosi társasházban szombat éjjel végezhetett egy vele egykorú párral, a fiatal nőt és a férfit is megölte.

 

Az egyik szegedi patikában dolgozó gyógyszerészről azóta nincs hír, a rendőrség körözteti a férfi sportkocsiját is, a gyanúsított az MCE–141-es forgalmi rendszámú, szürke, tetőablakos Mercedesszel menekül. Az elfogatóparancs arra utal, hogy a nyomozás során felmerült annak a lehetősége is, hogy a gyilkosság gyanúsítottja a közeli szerb vagy román határ felé az autópálya-határátkelőkön át külföldre menekült.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya több emberen elkövetett emberölés bűntette miatt rendelt el eljárást a fiatal szegedi gyógyszerésszel szemben.

Bár a rendőrség arról nem nyilatkozott, hogyan és milyen módon végzett áldozataival, a körözésben szereplő adatok alapján feltételezhető, hogy a férfi veszélyes, fegyver lehet nála.

A rendőrség azt kéri, senki ne tartóztassa fel a menekülőt, hanem azonnal értesítse a hatóságokat, ha látja a gyógyszerészt vagy az autóját.

A Magyar Nemzet információi szerint szerelemféltés áll a kettős halállal végződő tragédia mögött. A gyilkosság helyszínéről több tanú is látta elmenekülni Vitális Dániel Attilát, de az eddig beszerzett bizonyítékok is arra utalnak, csak ő lehetett a gyilkos. Az előre megfontolt szándékkal, több ember ellen, aljas indokból elkövetett emberölés miatt a gyanúsított tényleges életfogytig tartó szabadságvesztésre számíthat. A férfit a családja is keresi, attól tartanak, a tragédia után maga ellen fordítja fegyverét.

Szeged körözés

Fotó: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, haladéktalanul tegyen bejelentést a 112-es segélyhívó számon. A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán is.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Kattant a bilincs

A gyanú szerint egy 47 éves férfi debreceni albérletében árulta a drogot. 2021. október 18.

Nagycenk közelében fogták el a rendőrök az embercsempészt

Három illegális migránst szállított autójában egy szír férfi és társa. 2021. október 18.

Cserbenhagyás-gyanús jelenet az M1-M7 bevezető szakaszán

A Magyar Közút felvételén jól látszik megpördülő autóval koccanó jármű csak lefékez, majd megkerüli a landoló kocsit. 2021. október 18.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!