2022. 01. 21. Péntek Ágnes napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Mozaik 09:05

Kék hírek

Közlekedési baleset okozóját keressük

A siófoki egyenruhások a lakosság segítségét kérik az ismeretlen tettes azonosításához.

A Siófoki Rendőrkapitányság a 14060/1912/2021. bűnügyi számon baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2021. december 2-án 16 óra 20 perc körül Siófokon, a Bláthy Ottó utca és a Kandó Kálmán utca kereszteződésénél lévő kijelölt gyalogátkelőhelyen egy ismeretlen forgalmi rendszámú, szürke színű Renault típusú személygépkocsi elütött egy férfit, aki súlyos sérülést szenvedett. A baleset után a gépkocsivezető megállt, az elütött gyalogoshoz visszament, majd mikor látta, hogy a bajbajutott segítségére siet valaki, adatainak megadása nélkül a helyszínről Fonyód irányába elhajtott.

Kérjük mindazok jelentkezését, akik a balesetet látták vagy azzal kapcsolatban információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen a Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a 8600 Siófok, Sió utca 12-20. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, továbbá a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

Police.hu

kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezet a Fidesz a biztos szavazók között

Négy százalékpontra nőtt a Fidesz–KDNP előnye a választáson legaktívabb, biztos szavazók közt – derül ki az IDEA Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásából.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!