2022. 09. 26. Hétfő Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Napirend előtti felszólalások

Következik:

Híradó 15:00

Kék hírek

Kővel dobálta meg a vonatot - nem jutott messzire

A kőbányai rendőrök három órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

  • Kővel dobálta meg a vonatot - nem jutott messzire

A X. Kerületi Rendőrkapitányságra 2022. augusztus 9-én délelőtt érkezett bejelentés, ami szerint egy férfi megdobta az egyik menetrend szerint közlekedő vonat ablakát.

A kiérkező rendőröknek a vonatvezető elmondta, hogy a Budapest, Kőbánya Felső vasútállomásnál a Sülysáp felé haladó vonatot vezette, mikor az állomásra érkezve lassított. Ekkor látta, hogy a vezetőfülke jobb oldali ablakát egy férfi megdobta egy kővel, ami attól pókháló szerűen betört. Az ismeretlen ezután újra felvette a követ és még három alkalommal az ablakot célozta meg azzal, majd elfutott.

A dobáló férfit személyleírása és ruházata alapján a kőbányai rendőrök azonosították és három órán belül elfogták, majd előállították.

A 26 éves M. Mátyást közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének gyanújával kihallgattak. Elmondta, hogy előzőnap összeveszett barátnőjével és idegességében dobálta meg a vonatot, mellyel több száz ezer forintos kárt okozott a jármű üzemeltetőjének. A férfi szabadlábon védekezhet. Az eset során nem sérült meg senki.

police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy szegedi férfi ellen aki betört egy belvárosi ingatlanba, majd tüzet gyújtott.
  57 gyorshajtó 3 óra alatt

57 gyorshajtó 3 óra alatt

Az terézvárosi rendőrök sebességmérési akciót tartottak az Andrássy úton szabálytalankodók kiszűrésére.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!