2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Kék hírek

Körözött személygépkocsi a csengersimai határátkelőhelyen

A járművet a belga hatóság körözte.

  • Körözött személygépkocsi a csengersimai határátkelőhelyen

A csengersimai közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy személygépkocsival közlekedő román állampolgár 2022. május 4-én. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a belga honosságú Mercedes Vito típusú személygépkocsira a Schengeni Információs Rendszerben a belga hatóságok lopás miatt körözést adtak ki. A rendőrök a férfit a Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsére bűncselekmény elkövetésének gyanújával előállították, a körözött gépkocsit lefoglalták.

police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Ennyi volt

Ennyi volt

Több vagyon elleni és egyéb más bűncselekménnyel gyanúsítottak meg a szentendrei rendőrök egy 24 éves nőt. A bíróság letartóztatta.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!