2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Kék hírek

Körözött német bűnözőt fogtak el Kaposváron

Többször elítélt, német állampolgárságú körözött bűnözőt fogtak el a rendőrök Kaposváron - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján szerdán.

Azt írták, hogy körzeti megbízottak kedden, a Budai Nagy Antal utcában ellenőrizték B. Michaelt, akinek ruházatából kábítószergyanús anyag került elő. Az igazoltatáskor kiderült: a férfivel szemben szexuális bűncselekmény elkövetése miatt adtak ki európai elfogatóparancsot, és korábban Németországban számos büntetendő cselekmény, köztük egy automata felrobbantása miatt is folyt ellene eljárás. A 30 éves gyanúsítottat előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, őrizetbe vették, és kábítószer birtoklásának vétsége miatt is eljárást indítottak vele szemben.

MTI 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Tartozik

Az érdi rendőrök kérnek segítséget egy fehér zoknit és papucsot viselő sofőr azonosításához, aki megtankolt, majd elhajtott.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!