2021. 11. 30. Kedd András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 14:00

Kék hírek

Körözött kisteherautók Tiszabezdéden

A gépkocsikat az olasz hatóságok körözték.

A Záhonyi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai 2021. október 13-án Tiszabezdéden ellenőriztek egy családi ház udvarán parkoló két rendszám nélküli kisteherautót. Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a járművek egyedi azonosító jeleit meghamisították, valamint, hogy a két gépkocsit az olasz hatóságok körözik. A rendőrök az ingatlan 48 éves tulajdonosát a Záhonyi Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták, a körözött gépkocsikat lefoglalták. A nyomozók a további eljárás során felvették a kapcsolatot a körözést kibocsátó hatósággal.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

A CNN-nek adott interjút Szijjártó Péter

Három kérdés, három hamis állítás, ez a balliberális sajtó egyenlete – így jellemezte Szijjártó Péter azt az interjút, amit az amerikai CNN csatorna készített vele.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Élet a vonal végén

A budapesti rendőrök a járőrautók hangjelzései és folyamatos telefonkapcsolat segítségével időben megtaláltak egy nőt, aki Normafán lett rosszul.

Mintha az övé lett volna

Vásárláskor a terminál jelezte, hogy lopott bankkártyával fizetne a vevő. A mezőtúri nyomozók elszámoltatták a feltételezett elkövetőt, aki beismerő vallomást tett.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!