2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Kék hírek

Körözött autó és férfi a csengersimai határátkelőhelyen

A rendőrök 39 éves férfit elfogták a gépkocsit pedig lefoglalták.

  • Körözött autó és férfi a csengersimai határátkelőhelyen

A csengersimai közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre egy magyar honosságú kistehergépkocsival közlekedő román állampolgár 2022. március 23-án 1 óra 40 perckor. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a 39 éves férfi ellen az Orosházi Rendőrkapitányság körözést adott ki, és az általa vezetett gépkocsit is keresi a rendőrség. A rendőrök a körözött férfit elfogták, a Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsére előállították, a Citroen Jumper típusú gépkocsit pedig lefoglalták. A csengeri rendőrök felvették a kapcsolatot a körözést kibocsátó rendőrkapitánysággal és a megtalált járművet visszaadták a tulajdonosának.

Police.hu

kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Ennyi volt

Ennyi volt

Több vagyon elleni és egyéb más bűncselekménnyel gyanúsítottak meg a szentendrei rendőrök egy 24 éves nőt. A bíróság letartóztatta.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!