2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Olimpiai álom Erdélyben

Következik:

Híradó 12:00

Kék hírek

Könyvtárba járt és olvasni is szeretett az olasz kerékpártolvaj

Többrendbeli lopás miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy olasz állampolgárságú férfival szemben. Az elkövető 2019-ben lejárt úti okmánnyal érkezett Magyarországra, és a megélhetését biztosító jövedelem hiányában 2021 őszén számos helyről kerékpárokat lopott, de a veszprémi könyvtárat sem hagyta el üres kézzel.

  • Könyvtárba járt és olvasni is szeretett az olasz kerékpártolvaj

vádirat szerint a 40 éves elkövető 2021 októbere és decembere között, két hónap leforgása alatt hét lopást követett el, jobbára Balaton-parti településeken, valamint Veszprémben és Nagykanizsán.

Ezek során hat kerékpárt tulajdonított el, 30.000 forinttól 102.000 forintig terjedő értékben, illetve a veszprémi könyvtárból két, összesen 5.000 forint értékű angol nyelvű könyvet vitt magával. A nyomozás során a könyvek és az egyik kerékpár előkerült, így két sértett kára megtérült, a többi sértett pedig polgári jogi igényt jelentett be a káruk megtérítése érdekében.

Az eljárás során letartóztatásba került és a vádemeléskor is kényszerintézkedés alatt lévő férfival szemben az ügyészség végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását indítványozta a Veszprémi Járásbíróságnak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!