2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Magyar retró 3. 19:10

Kék hírek

Kombi BMW bombázta le a földútról a főútra hajtó Opel Corsát Taksony és Délegyháza között

A Katasztrófavédelem információi szerint hétfőn este két személyautó karambolozott Dunavarsánynál, a Taksonyi úton. A balesethez riasztott szigetszentmiklósi és fővárosi hivatásos, valamint délegyházai önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

  • Kombi BMW bombázta le a földútról a főútra hajtó Opel Corsát Taksony és Délegyháza között

Fotó: Baleset-info

A baleset-info.hu helyszíni értesülései szerint a képen látható Opel Corsát vezető hölgy annak érdekében, hogy ne kelljen használni a nagyobb forgalmú útszakaszokat, a földúton közlekedett járművével.

Hogy folytatni tudja útját, kereszteznie kellett a 52101-es számú utat. Miután felhajtott keresztben az útra, egy nagy sebességgel érkező BMW valósággal lebombázta a Corsát.

A BMW a becsapódást követően méretekkel később tudott csak megállni.

A helyszínelés során kiderült, hogy a Corsát vezető hölgy néhány hetes jogosítvánnyal rendelkezett, és még félt a nagyforgalmú utaktól. Ennek érdekében használta a földutat.

Rajta kívül a jobb első ülésen utazott a barátja is, aki az eset során válltörést szenvedett, őt feszítővágó segítségével szabadították ki a tűzoltók.

A galéria IDE kattintva elérhető

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Halálos fenyegetéseket kap Tóth Gabi

Halálos fenyegetéseket kap Tóth Gabi

Már az énekesnő kislányát is belekeverik a fenyegetésekbe. Az utóbbi időben megszaporodtak az ellene irányuló rosszindulatú üzenetek és telefonhívások.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!