2022. 10. 01. Szombat Malvin napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Bayer show 00:05

Kék hírek

Kombi BMW bombázta le a földútról a főútra hajtó Opel Corsát Taksony és Délegyháza között

A Katasztrófavédelem információi szerint hétfőn este két személyautó karambolozott Dunavarsánynál, a Taksonyi úton. A balesethez riasztott szigetszentmiklósi és fővárosi hivatásos, valamint délegyházai önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

  • Kombi BMW bombázta le a földútról a főútra hajtó Opel Corsát Taksony és Délegyháza között

Fotó: Baleset-info

A baleset-info.hu helyszíni értesülései szerint a képen látható Opel Corsát vezető hölgy annak érdekében, hogy ne kelljen használni a nagyobb forgalmú útszakaszokat, a földúton közlekedett járművével.

Hogy folytatni tudja útját, kereszteznie kellett a 52101-es számú utat. Miután felhajtott keresztben az útra, egy nagy sebességgel érkező BMW valósággal lebombázta a Corsát.

A BMW a becsapódást követően méretekkel később tudott csak megállni.

A helyszínelés során kiderült, hogy a Corsát vezető hölgy néhány hetes jogosítvánnyal rendelkezett, és még félt a nagyforgalmú utaktól. Ennek érdekében használta a földutat.

Rajta kívül a jobb első ülésen utazott a barátja is, aki az eset során válltörést szenvedett, őt feszítővágó segítségével szabadították ki a tűzoltók.

A galéria IDE kattintva elérhető

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!