2021. 10. 23. Szombat Gyöngyi napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hírek 11:00

Kék hírek

Kivezették

Túlsúlyos karavánt intettek ki a forgalomból a Pest megyei rendőrök.

A rendőrök az M0 autóúton vették észre az autószállító karavánt 2021. szeptember 27-én délelőtt.

Kivezették a járműszerelvényt, a mérés pedig alátámasztotta gyanújukat, a megengedettnél 478 kilogrammal többet nyomott. A sofőrt 350 ezer forintra bírságolták, és csak a szabálytalanság megszüntetése után folytathatta útját.

A rendőrség felhívja a figyelmet arra, hogy:

járművet megterhelni oly mértékig szabad, hogy tömege a megengedett legnagyobb össztömeget ne haladja meg!

a rakományt a járművön - annak belsejében, illetőleg rakfelületén - úgy kell elhelyezni, hogy a közlekedés biztonságát, valamint a személy- és vagyonbiztonságot ne veszélyeztesse!

gondoskodni kell a rakomány egyenletes elhelyezéséről azért, hogy az a jármű stabilitását számottevően ne rontsa!

a járművön túlnyúló rakományt, a közúti közlekedés szabályairól szóló 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet (KRESZ) szerint meg kell jelölni!

 

 

 

Police.hu

kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Tragédia az M3-ason Hatvannál

Több kilométeres a torlódás, ezért aki teheti, az 55-ös kilométernél lévő csomópontban térjen le a pályáról. 2021. október 23.

Embercsempész rendőrkézen

Egy okmányok nélküli, magát szerb állampolgárnak valló női sofőr akart 14 migránst Ausztriába juttatni. 2021. október 22.

Együtt a gyermekek biztonságáért

Több megye rendőrei, pedagógusai és oktatási szakemberei gyűltek össze Tatabányán, hogy megvitassák a BKA és a KEVE program gyakorlati tapasztalatait. 2021. október 22.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!