2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 09:05

Kiugrott a rabszállítóból

Hír TV

2018. július 9., hétfő 10:44, frissítve: hétfő 16:41

A szökött rabot - földön és levegőben - több mint százan keresik. Sajtóhírek szerint a férfit korábban két év szabadságvesztésre ítélték lopás miatt. Hétfő reggel a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet egyik rabszállító kocsijából ugrott ki a 4-es számú főúton és ezen a környéken tűnt el.

„Jelenleg is nagy erővel keresik azt a fogvatartottat, aki 2018. július 9-én, a reggeli órákban Cegléd közelében egy rabszállító járműből ugrott ki. Amikor ezt a kollégáim észlelték, azonnal értesítették a rendőrség munkatársait és megkezdték az azonnali felkutatást, a forró nyomon üldözést. Egyébként a megszökött férfi 30 év körüli 167 cm magas, vékony testalkatú, barna szemű és rövid barna hajú, szökése során pedig rabruhát viselt. Az, hogy hogy történhetett az esemény természetesen a BVOP belső vizsgálatot indított éppen azért, hogy teljes körűen tisztázzuk a körülményeket” – tájékoztatott Orosz Zoltán, a BVOP szóvivője.

A rendőrség egy a fantomképet adta közzé, azt kérik, hogy aki felismeri, vagy információja van hollétéről, jelentkezzen a 112-es ingyenesen hívható telefonszámon.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!