2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Kék hírek

Kiirtották

Egy 39 éves férfi, gyáli házának pincéjében termesztett kábítószert. A Pest megyei rendőrök mindent lefoglaltak, a férfit őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta.

Fotó: Police.hu

Információik után indultak meg a rendőrök 2022. január 17-én, ugyanis gyanú merült fel, hogy egy férfi gyáli otthonában marihuánát termeszt. Begyűjtött adataikat ellenőrizték és kutatási határozattal a kezükben köszöntek be a 39 éves B. Krisztiánhoz.

A technikusok majd két napot időztek el a ház pincéjében. Összesen 273 tő kábítószergyanús növényt és bruttó 20 kilogramm leszüretelt szárított növényi törmeléket találtak és foglaltak le. A kirendelt igazságügyi botanikus szakértő előzetes véleménye alapján a legfoglalt egyedekben, kábítószernek minősülő anyag mutatható ki.

A korábban mezőgazdasággal foglalkozó férfi kihallgatásán részletesen vallott. Elmondta, hogy a marihuána termesztését magról oldotta meg, biztosította a megfelelő világítást, öntözést, melegítést és tápoldatozást, a termesztett növényeket később eladásra szánta. Áruba bocsátását megakadályozták a rendőrök, a férfi kapcsolatrendszerének feltérképezését a büntetőeljárásban tovább vizsgálják.

Az azóta letartóztatott 39 éves férfi ellen kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bennmaradt az élvonalban a Hertha BSC

A Hertha BSC bennmaradt a német labdarúgó-élvonalban, mivel idegenben 2-0-ra legyőzte a Hamburg csapatát az osztályozó hétfő esti visszavágóján.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!