2022. 05. 22. Vasárnap Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Vetítő 23:10

Kék hírek

Kigyulladt egy szauna a budapesti gyógyfürdőben

A hatalmas füsttel még most is küzdenek a lánglovagok. Kigyulladt egy kétszintes épületben működő szauna a II. kerületi Frankel Leó úton.

Kigyulladt egy kétszintes épületben működő szauna a II. kerületi Frankel Leó úton - közölte a katasztrófavédelem pénteken kora reggel az MTI-vel.

Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI érdeklődésére elmondta, hogy egy földszinten lévő szauna gyulladt ki, mintegy 20-30 négyzetméteren pusztítottak a lángok.

Képünk illusztráció (Fotó: MTI)

A tűzoltók már megfékezték a tüzet, jelenleg a füsttel telített épület átszellőztetése zajlik. Az épületet korábban kiürítették, és bár senki nem sérült meg, két embert átadtak a mentőknek megfigyelésre.  

Az MTI úgy értesült, hogy a Szent Lukács Gyógyfürdőben lévő szauna gyulladt ki.

Ripost

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!