2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Az olasz futball magyar mesterei 10:55

Kék hírek

Kigyomlálták az ültetvényt

Az érdi rendőrök egészség-, és környezettudatosak, ezért nem halogatták a rajtaütést, amikor egy illegális és káros kertészetről szereztek tudomást. Az 57 éves ültetvénytulajdonost őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta.

  • Kigyomlálták az ültetvényt

A 2021. november 19-én beesett információ arról szólt, hogy egy érdi férfi marihuánát termeszt otthonában. A bejelentés ellenőrzését kutatási határozattal a zsebükben ejtették meg másnap az érdi rendőrök. A jelzés valós volt, a technikusok néhány órát elidőztek a ház helyiségeiben.

Az épület felső szintjén talált mennyiséget valószínűsíthetően nem saját fogyasztásra szánta, ám késlekedésre nem volt idő, piacra kerülését meg kellett akadályozni.

Az emeleti helyiségekben 187 tő kábítószergyanús növény, (111 tő, virágzása elején álló, 76 tő elsőpár lomblevéllel rendelkező palánta), sorakozott. Akadt ott 13 mikrolevéllel rendelkező csíra, 117 mag, valamint 532 gramm növényi törmelék is, mindent begyűjtötték.

A botanikus szakértő elsőleges véleménye alapján a lefoglalt növények a marihuána csoportba tartoznak. A gyanú szerint a férfi a marihuána termesztését magról oldotta meg, biztosítva a megfelelő melegítést, világítást, öntözést és tápoldatozást. Az is kiderült, a növények gondozásához szükséges eszközök áramellátását sem törvénytisztelő módon oldotta meg.

Kihallgatásán a férfi elismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését, vallomást azonban nem tett, ahogyan a gyanúsítás ellen panaszt sem.

Az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az azóta letartóztatott B. Lászlóval szemben jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tragédia Mórahalomnál + videó

Tragédia Mórahalomnál + videó

Halálos baleset történt szombaton Mórahalom és Ásotthalom között, az 5514-es út 5-ös kilométerszelvényénél - közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!