2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Kék hírek

Kiderült, hova került a megkéselt nyírteleki fitneszmodell kislánya

Életveszélyesen megsebesítette válófélben levő férje K. Ildikó fitneszmodellt Nyírteleken. Sz. Dávid nem akarta tudomásul venni felesége döntését, hogy a nő nélküle tervezte a jövőjét. A késelés után a férfi a másfél éves kislányukkal bezárkózott a házba és öngyilkosságot kísérelt meg.

  • Kiderült, hova került a megkéselt nyírteleki fitneszmodell kislánya

K. Ildikó és Sz. Dávid évekkel ezelőtt egy konditeremben ismerkedett meg Nyíregyházán. A gyönyörű fitneszmodellnek imponált a 10 évvel fiatalabb férfi udvarlása. A kapcsolatukból házasság lett, és két évvel ezelőtt beköltöztek a férfi nyírteleki házába. Anna, a kislányuk már oda született. Kezdetben minden jónak tűnt, de aztán Dávid kezdte elveszíteni a fejét, Állandó féltékenység gyötörte, aminek hatására Ildikó bejelentette, hogy elválik és a közelbe költözik a gyermekükkel. 

Annát nem akarta elzárni az apjától, aki rendszeresen találkozhatott is vele.

 Péntek reggel éppen a gyermekéért ment az anya, amikor elszabadult a pokol. Dávid több késszúrással kis híján halálosan megsebesítette a feleségét, majd, miután Ildikó kimenekült az épületből, a férfi kislányával együtt bezárkózott a házba és megvágta a saját csuklóját is.

Ildikó átmászott a kerítésen, és bezörgetett a még alvó szomszédja ablakán. 

Segítő szomszéd

- Hajnali hat óra volt. A szomszéd asszony elmondta, mit tett a férje. Besegítettem a házamba, ahol a szőnyegen összerogyott. 

Ömlött belőle a vér, de ő csak a kislánya nevét hajtogatta. Érte aggódott. Próbáltam megnyugtatni, hogy már hívtam segítséget

 – mondta a Borsnak az életmentő férfi.

Zöld szörnyeteg

Elértük a fitneszmodell édesanyját is, aki részletesen mesélt lapunknak:

- Egyelőre úgy tűnik, hogy lányom állapota stabil, pedig összesen 10 késszúrás érte. 

Dávid átvágta a nyaki ütőerét, megszúrta a mellkasát, megsértette a szívét, és átszúrta a tüdejét. Ezen kívül úgy megrugdosta, hogy eltört Ildi egyik csigolyája.

 Egyértelmű, hogy meg akarta ölni, hiszen amire a lányom odaért hozzá, már előre ki volt készítve a kés és a balta – mondta az aggódó anya, aki szerint a lánya sosem veszekedett a férjével.

- Dávid állandóan féltékenykedett, főleg azután, hogy Ildi bejelentette, hogy végleg vége. A vejem szinte bele volt betegedve az egészbe. 

Volt olyan, hogy amikor hazaért, rávetette magát a lányom telefonjára, és számonkérte Ildit, hogy kivel beszélt és kinek a képét nézte meg a Facebookon.

 Azt is a gyerekem fejéhez vágta, hogy a konditeremben csak k*rvák dolgoznak, miközben eleve ott kezdődött a kapcsolatuk – mondta az elkeseredett idős asszony. A lánya tegnapi lapzártánkkor még mesterséges kómában volt.

Életéért küzdenek

- Gép lélegezteti. Hosszú órákon át műtötték. Én még nem is beszélhettem vele - csuklott el Ildikó hangja.

Az anyósnak nem volt különös kapcsolata Dáviddal.

Köszöntünk egymásnak, és udvariasságból megkérdeztük egymástól, ki hogy van. Régóta tartott már a balhé köztük. Ildinek van egy saját lakása, ahol felmondott az albérlőnek, hogy a felújítás után oda költözhessen. A vejem rendszeresen oda járt könyörögni, hogy néha töltsenek együtt néhány órát.

 Megegyeztek, hogy az apja Annát minden második héten két napra elviheti, vagy ha Ildinek tovább bent kell maradnia a munkahelyén, a vejem megy az unokámért – magyarázta az asszony.

 

Alkoholproblémák

A férj Ildikó szerint nem mindig tudott élni a lehetőséggel.

Előfordult, hogy hulla részegen felhívta Ildit, hogy menjen a gyerekért. Ivott Anna mellett, de legalább belátta. Az unokámat egyébként sosem bántotta, de a lányomat már karácsonykor is brutálisan megverte, beleverte a fejét a csempébe.

A kérdésre, hogy Ildinek van-e esetleg új párja, Ildikó határozott nemmel válaszolt.

- Nincs neki senkije, Dávid féltékenysége teljesen alaptalan volt. 

Az igaz, hogy a lányom a szakmájából adódóan egy nagyon szép nő, és jól is tartja magát. A vejem viszont állandóan provokálta, Néhány hete azzal a bejelentéssel állított haza, hogy „jól megdugtam a lángosos csajt”.

 Ez az ember nem normális – fakadt ki az édesanya, aki azt is elárulta, hogy a kis Anna jelenleg a nagynénjénél tartózkodik.

Biztonságban

- A történtek után a másik gyerekem magához vette az unokámat. Igyekeztünk megnyugtatni, persze hiányolja az anyukáját. Szépen fejlődik, gyönyörűen beszél. Reméljük, hamar kiheveri az őt ért traumát – mondta a kislány nagymamája. Ildikó a történtek óta már beszélt Dávid szüleivel.

- Elmondtam nekik, hogy őket semmiért sem hibáztatjuk.  Nem ők tehetnek arról, amit Dávid elkövetett. Jó nagyszülők, Annának rájuk is szüksége van, ezért szeretnénk, ha rendszeresen látogatnák.

Miközben Ildikó János, majd a mentősök segítségével az életéért küzdött, Annát bezárta egy szobába, majd megvágta a saját csuklóját. Mivel a rendőrök megtudták, hogy a gyermek a házban van, értesítették a TEK-et. A házba a kommandósok behatoltak, ahol Annát sértetlenül találták. Dávidod átadták a mentősöknek, őt is kórházba szállították, ám azóta letartóztatásba is helyezték.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Halálos baleset Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült + videó

Halálos baleset Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült + videó

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak utána – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.
Csaknem megölte csecsemőjét egy nő Vasban

Csaknem megölte csecsemőjét egy nő Vasban

Életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt folytat eljárást a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy nő ellen, aki a gyanú szerint bántalmazta csecsemőjét - közölte az MTI-vel kedden a főkapitányság sajtóreferense.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!