2022. 11. 29. Kedd Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Kék hírek

Kibervédelmi konferencia pornóképekkel

Pornóképekkel hekkeltek meg egy román kormányzati konferenciát. A kutatásért, innovációért és digitalizációért felelős minisztérium rendezvényén a kivetítőn a bejelentett videóhívás helyett egy erotikus képekből összeállított montázs jelent meg.

  • Kibervédelmi konferencia pornóképekkel

Az ügy pikantériája, hogy a konferencia tárgya pont a kiberbiztonság és az internetes adatvédelem volt. A szervezők egyike gyorsan eltüntette a képeket, de újabbak jelentek meg. Az incidens 8 percig tartott. A minisztérium azzal magyarázta az esetet, hogy a konferencia nyilvános vitájához bárki csatlakozhatott, így történhetett a visszaélés. A minisztérium belső ellenőrzést indított. Ha sikerül azonosítani a tettest, akár kettőtől 7 évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethetik.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!