2022. 08. 14. Vasárnap Marcell napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Bayer show 21:10

Kék hírek

Kiakadt a magyar édesanya: Ezt üzente drogos szomszédjának

Felrobbantotta a Pesten hallottam Facebook csoportot egy dühös édesanya kiírása, aki aggódik, hogy gyermeke „betép” a szomszédjuktól esténként áradó dzsangaszagtól.

  • Kiakadt a magyar édesanya: Ezt üzente drogos szomszédjának

Pár óra alatt több, mint 10 ezren reagáltak a harcos édesanya üzenetére, és mintegy 700 komment született alatta. Talán még sosem volt ennyi reakció egy posztra, pedig közel félmillió tagja van a Pesten hallottam csoportnak.

A társasházban lakó anyuka megelégelte, hogy az egyik lakó állandóan a konyhai elszívó alatt szívja el a füves cigijét, aminek a szaga beáramlik hozzájuk és terjeng a lakásban. A harcos amazon fél, hogy gyermekére hatással lesz a kannabisz szaga, ezért a lépcsőházban intézte hozzá a következő üzenetet:

 

 Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!