2021. 10. 19. Kedd Nándor napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Kék hírek

Ketten sérültek súlyosan

A hétvégén egy motoros és egy személygépkocsi vezetője szenvedett balesetet. Az autós nem használta a biztonsági övét.

Egy motoros közlekedett 2021. szeptember 25-én 10 óra 20 perckor az 5603-as úton, Bonyhád irányából Bátaszék felé. A motor előtt haladt egy személygépkocsi, melynek vezetője lassított, mert előtte vadak voltak az út szélén. A 33 éves motoros későn észlelte az előtte fékező autóst, és nekiütközött, majd a füves útpadkára esett. A balesetben a motor vezetője az elsődleges információk szerint súlyosan megsérült.

Egy BMW vezetője közlekedett 2021. szeptember 26-án a késő esti órákban a 61-es főúton Tamási irányába. A sofőr ismeretlen körülmények között a jobb oldali útpadkára hajtott, elveszítette uralmát a járműve felett, és az autó az oldalára borult. A személygépkocsi vezetője nem használta a biztonsági övét. A balesetben az elsődleges információk szerint súlyosan megsérült.

Az elmúlt 48 órában további nyolc anyagi kárral végződő baleset történt Tolna megye útjain.

Továbbra is kérjük a közlekedés valamennyi résztvevőjét, hogy a szabályok maradéktalan betartásával közlekedjenek! Legyenek türelmesek, egymással toleránsok! Használják a biztonsági övet, mert életet menthet!

 

… hogy mindenki hazaérjen!

 

 

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Lezárt akta: Csaló szomszédság

A dunakeszi nyomozók befejezték annak a fóti házaspárnak az ügyét, akik a gyanú szerint idős szomszédjukkal és annak beteg fiával eltartási helyett adásvételi szerződést írattak alá. 2021. október 19.

Illegális migránsokat tartóztattak fel Csikériánál

A határsértőket visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz. 2021. október 19.

Elaludt a rendőrautóban is

Két autó ütközött össze Újpesten, a balesetet követően az egyik sofőr elhagyta a helyszínt. 2021. október 19.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!