2021. 10. 24. Vasárnap Salamon napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

Kék hírek

Ketten sérültek súlyosan

A hétvégén egy motoros és egy személygépkocsi vezetője szenvedett balesetet. Az autós nem használta a biztonsági övét.

Egy motoros közlekedett 2021. szeptember 25-én 10 óra 20 perckor az 5603-as úton, Bonyhád irányából Bátaszék felé. A motor előtt haladt egy személygépkocsi, melynek vezetője lassított, mert előtte vadak voltak az út szélén. A 33 éves motoros későn észlelte az előtte fékező autóst, és nekiütközött, majd a füves útpadkára esett. A balesetben a motor vezetője az elsődleges információk szerint súlyosan megsérült.

Egy BMW vezetője közlekedett 2021. szeptember 26-án a késő esti órákban a 61-es főúton Tamási irányába. A sofőr ismeretlen körülmények között a jobb oldali útpadkára hajtott, elveszítette uralmát a járműve felett, és az autó az oldalára borult. A személygépkocsi vezetője nem használta a biztonsági övét. A balesetben az elsődleges információk szerint súlyosan megsérült.

Az elmúlt 48 órában további nyolc anyagi kárral végződő baleset történt Tolna megye útjain.

Továbbra is kérjük a közlekedés valamennyi résztvevőjét, hogy a szabályok maradéktalan betartásával közlekedjenek! Legyenek türelmesek, egymással toleránsok! Használják a biztonsági övet, mert életet menthet!

 

… hogy mindenki hazaérjen!

 

 

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

A rendőrök egy óra alatt elfogták

Több százezer forint értékben lopott el karórákat egy pásztói ékszerüzlet kirakatából egy 30 éves férfi. 2021. október 23.

Embercsempész az M5-ös autópályán

Az Autópálya Alosztály járőrei fogták el azt a férfit, aki gépjárművében 22 illegális migránst szállított. 2021. október 23.

Rendőri intézkedés a fővárosban

A rendőrök azért bilincselték meg férfit, mert előzőleg megütött egy padon ülő másik embert. 2021. október 23.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!