2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Napi aktuális 10:30

Kék hírek

Kétszer is bankot rabolhatott egy rendőr Pécsen

Elfogták azt a férfit, aki 2019 őszén, majd 2020 tavaszán ugyanazt a bankot rabolta ki Pécsett. A zsákmánya mindkét alkalommal több millió forint volt. Az első rablás után a rendőrség közzétette a pénzintézet belső kamerafelvételeit a lakosság segítségét kérte az azonosításhoz, de ez sem vezetett eredményre. Sajtóinformációk szerint az elkövető rendőr a pécsi gazdaságvédelmi osztály egyik nyomozója. Mivel a férfi fegyveres testület tagja, az ügyben a Kaposvári Regionális Nyomozó Főügyészség jár el.

  • Kétszer is bankot rabolhatott egy rendőr Pécsen

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!