2021. 10. 20. Szerda Vendel napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Híradó 22:00

Kék hírek

Két nap alatt elfogták a bombafenyegetőt

Egy belvárosi iskolát és több közintézményt fenyegetett robbantással.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közveszéllyel fenyegetés bűntett gyanúja miatt folytat eljárást egy 28 éves budapesti férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint 2021. szeptember 14-én e-mailben robbantással fenyegetett meg egy belvárosi iskolát, valamint három bírósági, egy rendőrségi és egy büntetés-végrehajtási épületet.

A tűzszerészek robbanóanyagot sehol sem találtak. A fővárosi nyomozók két napon belül, szeptember 16-án kőbányai lakásában elfogták a feltételezett elkövetőt. Sz. Pétert közveszéllyel fenyegetés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A férfi beismerte a cselekmény elkövetését.

 

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Megmentette az életét

A Dombóvári Rendőrkapitányság egyenruhása, Márton Krisztián r. törzsőrmester egy helyi férfit húzott ki a település melletti Szállásréti-tóból. 2021. október 20.

Családi vállalkozás

Két helyszínen csaptak le egyszerre a nyomozók, akik elfogták a kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható családot. 2021. október 20.

Elfogták a rendőrök

Érvényes vezetői engedély és a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül közlekedett a gépjárművel a 19 éves nógrádmegyeri férfi. 2021. október 20.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!