2022. 08. 16. Kedd Ábrahám napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

"Isten veled, Görgei!" 02:00

Kék hírek

Két haláleset is történt vasárnap

Délelőtt háromnegyed tízkor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint Petneházán halálos szén-monoxid-mérgezés történt. Négy baktalórántházi tűzoltó vonult egy járművel a helyszínre. Egy százötven négyzetméteres családi ház tizenhat négyzetméteres hálószobájában az ágy mellett, a földön fekve találtak egy embert, aki feltehetően szén-monoxid-mérgezést szenvedett.

  •  Két haláleset is történt vasárnap

A hálószobában egy gázkonvektor üzemelt, a tűzoltók rekonstruálták, mi történhetett, amely során magas szén-monoxid-koncentrációt mértek.

Az otthonunk átalakítása előtt érdemes szakemberrel konzultálni, a kivitelezéskor pedig nem szabad engedély nélkül megváltoztatni az égéstermék-elvezetés módját, megszüntetni a szellőzőnyílásokat. Egy jó minőségű szén-monoxid-érzékelő pedig időben jelzi a színtelen, szagtalan, mérgező gáz feldúsulását.

Délután fél egykor a szekszárdi Remete utcába riasztották a szekszárdi tűzoltókat, akik egy járművel vonultak a helyszínre. Mint kiderült, egy idős férfi felsőruházata gyulladt meg főzés közben, ami az életébe került. A tűzoltók kiérkezésekor már nem volt tűz, tűzoltói beavatkozásra nem volt szükség.

Katasztrófavédelem

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!