2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Kék hírek

Kerekesszékbe került a 16 éves Áron, aki kizuhant az óriáskerékből a Balaton Soundon

Újabb hírek érkeztek arról a fiatalról, aki a Balaton Soundon zuhant ki az óriáskerékből.

  • Kerekesszékbe került a 16 éves Áron, aki kizuhant az óriáskerékből a Balaton Soundon

Jelenleg kerekesszékkel tud csak közlekedni az a 16 éves fiú, aki kizuhant egy óriáskerékből még a Balaton Soundon. Áron még júliusban töltött fel egy videót a YouTube-ra, amelyben elmondta, hogy 15-20 métert zuhant, és hogy az esését egy fa tompította. A fesztiválról a kaposvári kórházba vitték, ahol gerincműtéten esett át. Ezután intenzív osztályon is kezelték.

Kaptam kezeléseket, mindenfélét, amit tudtak. Semmi problémám nem volt velük, minden jó volt. Egy hete most már kórházban vagyok

– fogalmazott akkor a fiatal, akinek megsegítésére most egy gyűjtés szerveztek a GoGetFunding oldalon.

Áron egy júniusi nagy zuhanás után jelenleg kerekesszékkel tud csak közlekedni

– olvasható a leírásban.

Kiderült, a vízilabdázó fiú az anyukájával egy első emeleti lakásban él, egy olyan házban, ahol nincs lift.

„Ez 16 lépcsőt jelent, amin fel- és le kell tudnia majd menni, amennyire csak lehet, egyedül, hogy az önállósága és a méltósága megmaradjon, 16 évesen ne egy lakásban teljen el az élete nagyobbik része. Azt zárójelben teszem hozzá, hogy ne a nála jóval könnyebb anyukájának kelljen, még ha Áron hathatós segítségével is, fel- és levarázsolni a széket vele. Csináltatni kell egy székliftet, aminek az ára 2,7 és 7 millió forint között van, ehhez kérünk és köszönünk meg minden segítséget”

Az adománygyűjtést több vízilabdázó, többek között Kiss Gergely is megosztotta az Instagram-oldalán.

Segítsünk szörnyű balesete után egy vízilabdás fiúnak! Kérünk, hogy tegyél Te is érte!

– írta Kiss Gergely.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

Egy baranyai lakásotthon nevelője tett bejelentést a rendőrségen április 21-én arról, hogy egyik neveltjük az előző éjszakát egy ismeretlen férfival Baranyajenőn töltötte. A 13 éves lány elmondása szerint akarata ellenére a férfi fogdosta és szexuálisan molesztálta őt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!