2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hitvallók és ügynökök 11:05

Kék hírek

Kényszerítette a feleségét, hogy fejezze le a szeretőjét

A férj belenézett a nő telefonjába, ekkor talált rá az üzenetváltásukra.

A 32 éves Armando Barron jelenleg tárgyalásokra kell járjon, mivel súlyos dologgal vádolják: állítólag meggyilkolta a 25 éves Jonathan Ameraultot miután a férfi viszonyt folytatott Barron feleségével, Britany Baronnal. A múlt heti per során elhangzott, hogy a férj brutálisan megverte a feleségét, miután 2020 szeptemberében meglátta az üzenetváltását a szeretővel.

Britany sírva beszélt a bíróságon a történtekről: elmondta, hogy a férje elrendelte, hogy vágja le Amerhault fejét. A vád szerint a férfi szörnyű tette előtt három gyermeküket a szomszédban élő nagymamájukhoz küldte.

„Ne csinálj semmi hülyeséget, különben a lányok valami borzalmas dolgon fognak keresztülmenni” – idézte Britany a férje szavait.

Britany azt állítja, hogy miután Barron elvitte őt szeretőjéhez, lelőtte a férfit, ezután megparancsolta neki, hogy vágja el a torkát, hogy így „fejezze be az elkezdett munkát”.

Az életéért könyörgött

„Azt mondtam, nem. Nem fogom megölni. Nem tehetem” – folytatta. „Hallottam, ahogy Jon nehezen veszi a levegőt és azért könyörgött, hogy a férjem hagyja életben. Azt mondta, soha többet nem fog engem látni.”

Barron ezzel mit sem törődött, és néhányszor megütötte a férfit, majd ingerülten megkérdezte:

Nézz rá! Még mindig csinosnak tartod? Szóval még mindig csinosnak tartod?

„Erre Jon rám nézett és azt mondta, hogy igen.”

A nőt végül kényszerítette rá, hogy megölje szeretőjét - írja a CrimeOnline.

 

Az anyuka jelentette az eltűnést

Amerhault eltűnését édesanyja jelentette, miután nem jelent meg a munkahelyén. Amerault és Barron ugyanannak cég alkalmazottai voltak, amikor megismerkedtek.

Amikor a nyomozók beszéltek Barronnal, azt mondta nekik, hogy ideges, mert a házassága felbomlott, és hogy utoljára szombaton látta a feleségét, amikor elvitte kempingezni a barátaival. Ezzel szemben Britany azt állítja, hogy férje a holttesttel együtt elvitte egy messzi helyre, amelyet gyakran használtak kempingezésre, és megparancsolta neki, hogy temesse el, mire visszatér.

Férje azt is megparancsolta neki, hogy küldjön üzenetet barátainak, hogy „elmegy egy időre, hogy kitisztítsa a fejét”. Végül a rendőrök megtalálták a holttestet és elfogták a nőt, aki elmondott mindent, így férjét is őrizetbe vették. A tárgyalás folytatódik.

Ripost

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!