2022. 01. 16. Vasárnap Gusztáv napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

Kék hírek

Kábítószer-kereskedők őrizetben

A karcagi rendőrök a tiszaburai kábítószer-kereskedők elfogása után, most Kenderesen vettek őrizetbe dílereket.

A Karcagi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

A rendelkezésre álló adatok szerint, egy kenderesi pár 2021. januárja és szeptembere között rendszeresen, anyagi haszonszerzésre törekedve értékesítettek több személynek kábítószer gyanúját keltő anyagot, alkalmanként 500 forint/pakk áron.

Megalapozott továbbá a gyanú arra is, hogy a páros 2021. június és július hónapokban új pszichoaktív anyag gyanúját keltő növényi törmeléket értékesített több személynek, esetenként 500-1000 forint/pakk áron.

A karcagi rendőrök akciója során a feltételezett elkövetőket elfogták és előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki az 55 éves férfit és 49 éves élettársát. A nyomozók a tettesek lakásán alufóliába csomagolt és kiporciózott, kábítószer és új pszichoaktív anyag gyanúját keltő porokat és növényi törmelékeket, egymillió forintot meghaladó készpénzt és ékszereket, továbbá mobiltelefonokat foglaltak le. A nyomozó hatóság a terheltek őrizetbe vételéről határozott, és a későbbiekben előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására.

Police.hu

kép:Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!