2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kék hírek

Kábítószer-kereskedők őrizetben

A karcagi rendőrök a tiszaburai kábítószer-kereskedők elfogása után, most Kenderesen vettek őrizetbe dílereket.

  • Kábítószer-kereskedők őrizetben

A Karcagi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

A rendelkezésre álló adatok szerint, egy kenderesi pár 2021. januárja és szeptembere között rendszeresen, anyagi haszonszerzésre törekedve értékesítettek több személynek kábítószer gyanúját keltő anyagot, alkalmanként 500 forint/pakk áron.

Megalapozott továbbá a gyanú arra is, hogy a páros 2021. június és július hónapokban új pszichoaktív anyag gyanúját keltő növényi törmeléket értékesített több személynek, esetenként 500-1000 forint/pakk áron.

A karcagi rendőrök akciója során a feltételezett elkövetőket elfogták és előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki az 55 éves férfit és 49 éves élettársát. A nyomozók a tettesek lakásán alufóliába csomagolt és kiporciózott, kábítószer és új pszichoaktív anyag gyanúját keltő porokat és növényi törmelékeket, egymillió forintot meghaladó készpénzt és ékszereket, továbbá mobiltelefonokat foglaltak le. A nyomozó hatóság a terheltek őrizetbe vételéről határozott, és a későbbiekben előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására.

Police.hu

kép:Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!