2021. 10. 16. Szombat Gál napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 05:00

Kék hírek

Kábítószer az autóban

A győri járőrök közúti közlekedés során állítottak meg egy 39 éves nő által vezetett személygépkocsit, és autójában kábítószergyanús anyagra bukkantak.

Az egyenruhások Győrben, a Kodály Zoltán utcában intézkedtek egy gépjárművezetővel, valamint az autóban tartózkodó 32 éves győri férfivel szemben 2021. szeptember 21-én 17 óra 50 perckor. Az ellenőrzés keretében a rendőrök átvizsgálták a gépjárművet, amelynek során a gönyüi nő ruházatából előkerült egy kábítószergyanús anyaggal töltött cigaretta, illetve táskájából 10 darab kábítószergyanús növényi származékot tartalmazó alufóliás tasak. Az egyenruhások a gépjármű hamutartójában 9 darab, részben elszívott kábítószergyanús növényi származékot tartalmazó cigarettát is találtak.

A járőrök a 39 éves sofőrt, valamint utasát, a 32 éves férfit elfogták, és a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol velük szemben drogtesztet végeztek, amely amfetamin, metamfetamin és THC hatóanyagokra pozitív értéket mutatott.

A nyomozók a két személyt kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

 Police.hu

Kép: Police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Olaszliszkai tragédia: tizenöt éve gyilkolták meg Szögi Lajost

Máig indulatokat gerjeszt a 2006. október 15-én történt brutális gyilkosság, amelynek során csoportosan támadtak és vertek halálra Olaszliszkán egy tiszavasvári tanárt. 2021. október 15.

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a férfi, akit az esztergomi rendőrök nyolc rendbeli bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak. 2021. október 15.

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. 2021. október 15.

Legfrisebb híreink

Vezércikk: Orbán szerint plüssmacikkal nem lehet megvédeni határt

Ismét olvastunk a sorok között, akik pedig segítettek a bal- és jobboldali sajtóhírek hátterének elemzésében: Deák Dániel, aki szerint már az ellenzéki szimpatizánsok is felháborítónak tartják, amit Brüsszel a keleti vakcinákkal művel, Bayer Zsolt, aki szerint valóság nevű nagybátyánk Keletre költözött, a Nyugat pedig teljesen elveszítette realitásérzékét; Kiszelly Zoltán, aki szerint Gyurcsány Ferenc már a KISZ-ben tanulta a Machiavellizmust, a többiek az ellenzékben viszont még csak most kapizsgálják. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.

Lehet-e jobboldali politikát folytatni a baloldalon?

A Jobbik volt alelnöke szerint, ha Márki-Zay Péter nyeri az előválasztást a DK miatt nem lesz mozgástere az ellenzéki térfélen. A Napi aktuálisban Volner János független parlamenti képviselő volt a vendégünk.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!