2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:40

Kék hírek

Ittasak lehettek

A csütörtök délután történt anyagi káros balesetek okozóit, egy 71 éves svájci férfit és egy 55 éves bonyhádi nőt is előállították további mintavételre.

  • Ittasak lehettek

Egy 71 éves svájci férfi közlekedett 2021. szeptember 23-án 15 óra körül Iregszemcsén a 65-ös főúton. A sofőr Siófok felé akart kanyarodni, azonban nem adott elsőbbséget a főúton közlekedő autónak, és a két jármű összeütközött. A rendőrök a két sofőrt megszondáztatták, mely a 71 éves járművezetőnél – magas – pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították. A tamási rendőrök a férfival szemben ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek, és a vezetői engedélyét is bevonták.

Egy 55 éves bonyhádi nő közlekedett 2021. szeptember 23-án 16 óra 15 perckor a 6-os főúton, Bonyhád térségében. A jármű vezetője későn észlelte az előtte lassító járműveket, és több autónak is nekiütközött. A kiérkező járőrök a helyszínen a sofőröknél alkoholszondás ellenőrzést végeztek, mely az 55 éves nőnél – magas – pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították. A bonyhádi rendőrök a sofőrrel szemben ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek.

Hazánkban zéró tolerancia van érvényben az alkoholfogyasztással kapcsolatban.

Ne feledjék! Az ittas járművezetés növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát. Aki alkoholos ital fogyasztása után ül a volán mögé, elfogadhatatlan kockázatot vállal, mert nemcsak saját magát, hanem a közlekedés más résztvevőit is veszélyezteti. Már kis mennyiségű alkoholos ital fogyasztása hatására is nő a reakcióidő, kedvezőtlenül változik a veszélyérzékelő képesség és tompulnak a reflexek. Előzzük meg a tragédiákat! Ne üljenek ittasan a volán mögé,

...hogy mindenki hazaérjen!

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

Egy baranyai lakásotthon nevelője tett bejelentést a rendőrségen április 21-én arról, hogy egyik neveltjük az előző éjszakát egy ismeretlen férfival Baranyajenőn töltötte. A 13 éves lány elmondása szerint akarata ellenére a férfi fogdosta és szexuálisan molesztálta őt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!