2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Erdély és Románia

Következik:

Híradó 12:05

Kék hírek

Itt a vége

Elfogták, kihallgatták, kiengedték, elfogták, kihallgatták, kiengedték – ez volt a forgatókönyv egészen a múlt hétvégéig. Akkor azonban a bíróság letartóztatta azt az 53 éves helyi férfit, aki többeknek okozott lopásaival kárt és bosszúságot Pomázon.

  • Itt a vége

A szentendrei nyomozókkal először 2021 júliusában volt szerencséje találkozni, miután egy pomázi betöréssel kapcsolatban egy héten belül azonosították és elfogták. Kihallgatásán tagadta, hogy bekéredzkedett volna alkalmi beszélgetőpartneréhez, majd kihasználva az alkalmat lenyúlt egy karórát és 150 ezer forintot.

Egy hónappal később újra a rendőrök látókörébe került, amikor korábbi lopása helyszínére ezúttal a tulajdonos távollétét kihasználva, az ablakot betörve jutott be és hóna alá csapott egy laptopot, valamint egy Lenin szobrot. Újra elfogták, kihallgatták, tagadott.

Közel két hónapra rá egy újabb pomázi háztulajdonos hívta a rendőröket, miután hazatérve a nyitott ajtóval szembesült. Kiderült, a lakást átkutatták, dísztárgyak, régi pénzérmék, karórák, ékszerek tűntek el közel 400 ezer forint értékben. Ismét elfogták, kihallgatták, tagadott.

Utolsóként számon tartott bűnügye 2022. márciusi. Egy pomázi asszony döbbenten vette észre hazatérve, hogy az ablak betörve, lakásában pedig van valaki. Mire feleszmélt, a hívatlan látogató eliszkolt. Egy dolog tűnt el otthonából: egy kis fadoboz. Értéktelennek tűnhetett, de 1 millió forintot rejtett.

A nyomozók hamar összerakták, ki állhat a betörés hátterében, az 53 éves férfit elfogták, kihallgatták, tagadott. Egyedi védekezése szerint az asszony bosszúból terhelte őt be, mivel korábban már az összeköltözést fontolgatva fűzték őket gyengéd szálak egymáshoz, ám ő szakított vele, ezért az asszony haragszik rá és így vesz rajta elégtételt.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az azóta letartóztatott 53 éves férfi ellen lopás bűntette, valamint lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!