2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Fel a fejjel

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Kék hírek

Hűtlen pasiját akarta lebuktatni, szörnyű titkot fedezett fel

Azt hitte, barátja más nőkkel szűrte össze a levet. Amikor azonban visszahallgatta a titokban készített felvételt, elszörnyedt.

  • Hűtlen pasiját akarta lebuktatni, szörnyű titkot fedezett fel

Drámai felvételt játszottak le a minap egy kisgyermek halála kapcsán tartott tárgyaláson. Az esküdtszék elsápadva hallgatta végig a kétéves áldozat bántalmazását.

A kétéves Kyrell Matthews 2019. október 20-án vesztette életét édesanyja londoni otthonában. A gyermek patológiai vizsgálata során számos aggasztó sérülést fedeztek fel, ami arra utalt, hogy a kisfiút agyonverték. Bordáin például 41 repedést vagy törést számolt össze a halottkém. A gyermek anyja, a 24 éves Phylesia Shirley, valamint a nő barátja, a 28 éves Kemar Brown ellen is vádat emeltek. 

A héten tartott tárgyalási napon játszották le azt a felvételt, amit a rendőrség talált meg a nyomozás során a lakásban, és amelyet a nő készített titokban a férfiról. Phylesia úgy gondolta, barátja megcsalja, így otthon hagyta hangfelvételre állítva a telefonját, hátha lebuktathatja Brown-t. A felvételen azonban koránt sem szexuális aktus volt hallható, hanem valami sokkal szörnyűbb: a férfi ütlegeli a síró és sikoltozó gyermeket. A férfi beismerte, hogy ő hallható a lejátszott felvételen, azt azonban tagadja, hogy köze lenne a kisfiú halálához. Phylesia Shirley beismerte: hagyta, hogy a szörnyűségek megtörténjenek a fiával.

A pár ellen szól, hogy állítják: egyikőjük sem volt otthon, amikor a gyermek meghalhatott. Azt, hogy a nő elment otthonról, biztonsági kamerák képe igazolja. Elmondásuk szerint amikor hazaértek, eszméletlen állapotban találtak Kyrellre. Érthetetlen azonban, miért egy általános egészségügyi segélyhívó számot hívtak, amit a nem súlyos esetek bejelentésére tartanak fenn, nem pedig a vészhelyzeti számot. Emiatt a mentők a hívás után 12 perccel értek a helyszínre. Ekkor már semmit sem tehettek, csak a halál beálltát állapíthatták meg.

A tárgyalás folytatósik.

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tragédia Mórahalomnál + videó

Tragédia Mórahalomnál + videó

Halálos baleset történt szombaton Mórahalom és Ásotthalom között, az 5514-es út 5-ös kilométerszelvényénél - közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!