2021. 10. 23. Szombat Gyöngyi napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Vetítő 11:05

Kék hírek

Huszonhárom millió forintnyi csempészett cigaretta

A kölcsei rendőrök és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai közösen fogták el a csempészettel összefüggésbe hozható két férfit.

A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai ellenőriztek 2021. szeptember 25-én Kispalád külterületén egy személygépkocsit és annak közelében tartózkodó két férfit. A rendőrök az ellenőrzés alatt a járműben árucsempészetből származó 12.138 doboz magyar adó- és zárjegy nélküli cigarettát találtak. A 17 és a 20 éves férfiakat a rendőrök előállították a határrendészeti kirendeltségre, a gépkocsijukat, illetve a közel huszonhárom millió forint értékű jövedéki terméket lefoglalták. Az eljárást az illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal folytatja le.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Ellopta majd visszavitte

Az férfi a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott. 2021. október 23.

Illegális határsértőket tartóztattak fel Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 20 határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták őket. 2021. október 23.

Segítsen azonosítani!

Kifizetetlen telefonnal távozott egy boltból, a szentendrei nyomozók várják az információkat! 2021. október 23.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!