2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Kék hírek

Húsvéti tojásba rejtett pornóképekkel bombázta szomszédait egy nő

Állítása szerint nevelő célzattal tette, amit tett.

  • Húsvéti tojásba rejtett pornóképekkel bombázta szomszédait egy nő

Egészen elképesztő húsvéti akciója miatt tartóztatta le a floridai rendőrség Abril Cestonit, aki még 2020 húsvétján döntött úgy, hogy tojásokba rejtett pornográf üzeneteket küldözget a szomszédságában élőknek. A korhatáros esetre most derült fény - írja a Daily Star.

Az akkor 42 éves asszony nem kevesebb mint 400 tojást kézbesített, mindegyikben egy pornóképpel és valamiféle furcsa bölcselkedéssel, amivel elvileg Abril a vallás fontosságára szerette volna felhívni a figyelmet, több-kevesebb sikerrel. Inkább kevesebb.

 

 

A rendőrség azóta azt is felfedte, hogy a tojásokban egy darab wc-papír, sőt, valamiféle furcsa italpor is volt, megmagyarázhatatlan okokból.

"A mi tojásunkban egy undorító gruppen szexjelenet volt. Ez már csak azért is aggasztó, mert öt gyermeket nevelünk. Mindegyikük 10 évnél fiatalabb, és általában ők nézik a postaládát" - idézte fel elborzadva a történteket egy szomszéd.

 Ripost

Fotók: Twitter

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!